Door Canan Uyar op 20 april 2016

Studentenkorting in het Noorderparkbad straks een feit

Kan je vragen of wij (studenten) korting kunnen krijgen voor zwemmen in het Noorderparkbad?
Met deze vraag benaderden een aantal studenten PvdA fractielid Uyar. Er is korting voor Stadspashouders, kinderen, ouderen maar niet voor studenten. Terwijl die ook een kleine portemonnee hebben. Tja, waarom niet vroeg Uyar?
Het Noorderparkbad is een prachtige bad en we willen dat iedereen in Noord gebruik ervan kan maakt. Ook onze studenten die het niet zo breed hebben. Heerlijk ontspannen na een drukke dag en goed voor de gezondheid ook nog.
Met de huidige zwemtarieven kunnen de studenten niet zo vaak zwemmen als ze wilden. En in Zuiderbad in Amsterdam kregen studenten wel korting dus waarom ook niet in het Noorderparkbad dacht Uyar.
Uyar legde dit voor aan het bestuur van stadsdeel Noord. Dat bleek een goede zet.
De portefeuillehouder die hierover gaat gaf een positieve hint in de juiste richting. Dagelijks Bestuurder Saskia Groenewoud: ‘Ik begrijp niet waarom we dat niet zouden doen, zeker als het in Zuiderbad mogelijk is. Binnenkort vind er een evaluatie over het Noorderparkbad plaats en dit neem ik dan mee’.
Dit was heel fijn om te horen, binnenkort kunnen onze studenten dus ook met korting zwemmen in onze nieuwe en prachtige Noorderparkbad.

Canan Uyar

Canan Uyar

Canan is sinds 2010 politiek actief in Noord. Ze heeft zowel in de stadsdeelraad (2010-2014) als de Bestuurscommissie (2014-2018) gezeten. Sinds maart 2018 zit ze in de Stadsdeelcommissie tevens is ze fractievoorzitter van Pvda Amsterdam-Noord. Zij houdt zich onder andere bezig met; gelijke kansen voor iedereen, balans tussen verdichting en leefbaarheid, behoud van groen, mobiliteit

Meer over Canan Uyar