Nieuws

Noord laat je horen! Deel met ons wat er beter kan in uw buurt.

door Canan Uyar op 20 oktober 2017

Maandag 23 oktober. Aanvang: 20.00 uur (de ALV begint eerder, zie hieronder)

Huis van de Wijk de Banne, Bezaanjachtplein 243

Amsterdam dreigt een sociale eenheidsworst te worden’ en de ‘karakteristieken van Noord worden bedreigd’ schreef Rutger Noorlander onlangs in het Parool. Nieuwbouw is belangrijk omdat de woningnood hoog is. Maar aandacht blijft ook nodig voor het bestaande Noord. Daar hebben we de afgelopen jaren voor geknokt, en dat blijven we doen. Daarom hebben we uw hulp nodig.

Maandag 23 oktober verzamelt de PvdA Amsterdam Noord de belangrijkste prioriteiten en zorgen van Noordelingen, en van actieve verenigingen en organisaties voor Noord en voor de buurt waarin u woont. Zodat we daar de komende jaren ons hard voor kunnen maken.

Schuif daarom maandagavond aan bij een van onze prioriteitentafels voor Noord.

Na afloop is er een gezellige borrel.

De leden van de PvdA Amsterdam-Noord worden tevens uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering.

Deze is van 19.00 tot 19.45. Eveneens in het Huis van de Wijk De Banne.

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.