Campagneteam Noord druk aan het werk.

Door Canan Uyar op 22 februari 2021

 

De Tweede Kamer verkiezingen komen d’r aan en campagne voeren in coronatijd is heel wat anders dan wat we gewend zijn. Voor corona betekende campagnetijd zwermen vrijwilligers die in partijjacks de markten of de winkelcentra afgaan. Van het flyeren op de markten en langs de deuren gaan zijn we overgestapt naar coronaproof bellen en de brievenbus gebruiken. Onze campagnecoördinator Jamal Belkasmi is met z’n team hard aan het werk om zoveel mogelijk mensen in Noord te bereiken.
Brievenbus acties zijn volop aan de gang. Campagnehelden hebben afgelopen twee weken zowel in de van der Pek buurt als in de Banne Buiksloot volop geflyerd.

Canan Uyar

Canan Uyar

Canan is sinds 2010 politiek actief in Noord. Ze heeft zowel in de stadsdeelraad (2010-2014) als de Bestuurscommissie (2014-2018) gezeten. Sinds maart 2018 zit ze in de Stadsdeelcommissie tevens is ze fractievoorzitter van Pvda Amsterdam-Noord. Zij houdt zich onder andere bezig met; gelijke kansen voor iedereen, balans tussen verdichting en leefbaarheid, behoud van groen, mobiliteit

Meer over Canan Uyar