Gaan we door het bos of om het bos?

Door Canan Uyar op 17 augustus 2020


Bijna iedereen in Noord heeft afgelopen weken de gespannen situatie rondom het Vliegenbos meegekregen. De voor het reces genomen besluit van het dagelijks bestuur van het stadsdeel voor een nieuwe fietspad door het bos hield de gemoederen behoorlijk bezig.
De grote meerderheid van de bewoners en de stadsdeelcommissie vond namelijk dat het participatietraject bij dit besluit niet goed is verlopen. Er was als het ware een gat ontstaan tussen het participatietraject en het besluit.
Daarom hebben we afgelopen woensdag een lange en pittige discussie in de stadsdeelcommissie hierover gevoerd. De portefeuillehouder heeft toegezegd om de opties;door of om het bos nogmaals met de commissie te zullen bespreken.

Canan Uyar

Canan Uyar

Canan is sinds 2010 politiek actief in Noord. Ze heeft zowel in de stadsdeelraad (2010-2014) als de Bestuurscommissie (2014-2018) gezeten. Sinds maart 2018 zit ze in de Stadsdeelcommissie tevens is ze fractievoorzitter van Pvda Amsterdam-Noord. Zij houdt zich onder andere bezig met; gelijke kansen voor iedereen, balans tussen verdichting en leefbaarheid, behoud van groen, mobiliteit

Meer over Canan Uyar