Marijke van Schendelen neemt afscheid

Door Monique Groeneveld op 10 juli 2019

Een wisseling van de wacht bij de PvdA Amsterdam Noord.

Vanavond nam Marijke van Schendelen na vijf jaar voorzitterschap afscheid van ons bestuur. Coby van Berkum heeft onze gevoelens en dank mooi verwoord tijdens haar afscheidsspeech voor Marijke.

Marijke was een bevlogen, betrokken en zichtbaar voorzitter. We bedanken haar voor haar inzet voor PvdA Amsterdam-Noord.

Onze nieuwe voorzitter is Monique van der Poel, we feliciteren haar met haar benoeming, wensen haar veel succes en kijken uit naar een fijne en succesvolle samenwerking. Ook bestuurslid Raja Nbigui nam vanavond afscheid als bestuurslid. De afdeling bedankt Raja voor haar inzet voor Amsterdam Noord en de Partij van de Arbeid (PvdA).

We verwelkomen Eva Hillmann en Elijah Alvares als nieuwe bestuursleden in ons midden. Welkom en veel succes Eva en Elijah.

Monique Groeneveld

Monique Groeneveld

De PvdA hoort bij mijn opvoeding (via mijn moeder en mijn grootouders) en het is de partij waar ik al vanaf mijn 18e op stem. Naast mijn werk als bibliothecaris/informatiespecialist, draag ik dan ook graag een steentje bij aan de PvdA. In 2008 verhuisde ik naar Amsterdam-Noord. Samen met mijn man, mijn jongste zoon en

Meer over Monique Groeneveld