12 mei 2012

Verkiezingsprogramma: Doe mee met Diederik!

Op basis van onze keuzes voor de toekomst van Nederland werken wij aan ons verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september. Maar de verandering die ik wil, kan ik nooit alleen bereiken. Daar heb ik jou bij nodig, of je nou wel of geen lid bent van de Partij van de Arbeid. Omdat we samen veel meer ideeën, veel meer doorzettingsvermogen en dus veel meer succes hebben. Op doemeemetdiederik.nl horen we graag jouw oplossingen om Nederland een mooier land te maken. Daar kun je tot en met zondag 20 mei je beste ideeën publiceren en reageren en stemmen op de ideeën van anderen.

Van alle in de ideeënfase (8 mei t/m 20 mei) verzamelde ideeën gaan er 50 door naar de stemfase (21 mei t/m 24 mei). De helft daarvan zijn oplossingen die de meeste stemmen hebben gekregen in de eerste fase, de andere helft bestaat uit oplossingen die wij zullen selecteren.

Conferentie
De tien winnende ideeën uit de stemfase, staan centraal op de Conferentie over de Toekomst van Nederland op 26 mei. We rekenen op jullie allerbeste en creatiefste ideeën, de beste gebruiken we voor ons verkiezingsprogramma.
Doe mee, denk mee, en schroom vooral niet om mensen te mobiliseren op jouw idee te stemmen: www.doemeemetdiederik.nl

Voor vragen, opmerkingen en meer informatie kan je mailen naar Marc van Veen: doemeemetdiederik@pvda.nl

klik hiervoor meer informatie