PvdA-fractie op bezoek bij stichting Experimentele Werplaats (EWP)

Door Jordy Blom op 24 juni 2022

Vanochtend was de PvdA-fractie op bezoek bij stichting Experimentele Werplaats (EWP).

Een geweldige stichting die heel veel doet en betekent voor Noord en Noorderlingen. Deze stichting zet zich al bijna 40 jaar in om Noordse kansarme jongeren van een technische basis te voorzien.

Door hen in de praktijk te leren om met hun handen te werken en om op een “normale manier” met anderen om te gaan (socialisering), geeft de stichting hen weer een toekomst. Ook zet de stichting zich in om de mensen in De Kleine Wereld elkaar te laten ontmoeten en samen met hen de buurt mooier te maken. Maar daarmee zullen we het werk van EWP te kort doen: ze maken heel Noord mooier. Oprichter “ome” Henk Janissen gaf een rondleiding en uitleg over de stichting.

De PvdA onderschrijft hun waarde en belang voor Noord en blijft ze van harte ondersteunen. 🌹

Jordy Blom

Jordy Blom

Ik ben Jordy Blom, 30 jaar en een geboren en getogen Amsterdammer. Sinds 2020 ben ik actief bij de PvdA in Amsterdam-Noord. Eerst als bestuurslid, maar nu als fractieondersteuner. Daarnaast denk ik mee in de Denktank Onderwijs en de Denktank Sport van de gemeenteraadsfractie. Ook ben ik vice-voorzitter van de onderwijswerkgroep van de partij. Als

Meer over Jordy Blom