Advies speelbos Noorderpark

Door Canan Uyar op 30 mei 2022
Onze commissielid Canan heeft namens de stadsdeelcommissie samen met collega Kirsten advies geschreven over het nieuwe speelbos in het Noorderpark.
Zij heeft o.a. aangegeven dat we het als commissie belangrijk vinden dat het boskarakter van het park behouden blijft. Kinderen kunnen dan namelijk in een natuurlijke omgeving naar hartenlust ravotten.
Speelbos wordt natuurlijk en ruig, passend in het park. Ook heeft ze meegegeven dat er een brede draagvlak voor het ontwerp moet zijn.
Verder ook geadviseerd dat het terras, die straks door Roze Tanker wordt geëxploiteerd, betaalbaar moet zijn voor iedere Noorderling.
Canan Uyar

Canan Uyar

Canan is sinds 2010 politiek actief in Noord. Ze heeft zowel in de stadsdeelraad (2010-2014) als de Bestuurscommissie (2014-2018) gezeten. Sinds maart 2018 zit ze in de Stadsdeelcommissie tevens is ze fractievoorzitter van Pvda Amsterdam-Noord. Zij houdt zich onder andere bezig met; gelijke kansen voor iedereen, balans tussen verdichting en leefbaarheid, behoud van groen, mobiliteit

Meer over Canan Uyar