Parkeerproblematiek Schellingwouderbrug

Door Canan Uyar op 12 mei 2022
In januari 2022 hadden we urgentie gevraagd voor parkeerdruk en wildparkeren omgeving Schellingwouderbrug op het Groenstrook die bij HoofdGroenStructuur hoort. Berm is inmiddels kapot door het wildparkeren. Nota van beantwoording is binnen, effecten parkeerdruk wordt in definitieve NRD (De Notitie Reikwijdte en Detailniveau) beschreven en in het PlanMER verder uitgewerkt. Onze commissielid Canan die toen om urgentie vroeg is blij dat dit knelpunt/probleem als aandachtspunt toegevoegd is wat betreft impact Zeeburgereiland op parkeerdruk Noord.
Uitleg:
NRD richt zich op het verkennen van te beschouwen milieuaspecten en te onderzoeken alternatieven. De notitie dient als participatiedocument en wordt vrijgegeven voor inspraak. Vervolgens wordt het milieueffectrapport (PlanMER) opgesteld.
Canan Uyar

Canan Uyar

Canan is sinds 2010 politiek actief in Noord. Ze heeft zowel in de stadsdeelraad (2010-2014) als de Bestuurscommissie (2014-2018) gezeten. Sinds maart 2018 zit ze in de Stadsdeelcommissie tevens is ze fractievoorzitter van Pvda Amsterdam-Noord. Zij houdt zich onder andere bezig met; gelijke kansen voor iedereen, balans tussen verdichting en leefbaarheid, behoud van groen, mobiliteit

Meer over Canan Uyar