PvdA power

Door Canan Uyar op 3 februari 2022
Trots op onze inbreng op de agenda van gisterenavond @stadsdeelcommissie en op de door ons behaalde resultaten.
-Camping het Vliegenbos, PvdA initiatief; 15-tal vragen en inspraak bewoners op de agenda gezet. Resultaat heel wat verdiepende informatie boven water gehaald.
-PvdA initiatief, ongevraagd advies plan-MER voor Noordse zoekgebied locaties. Aan collega Roderik gevraagd om mee te lezen/schrijven met ons conceptadvies. Advies is unaniem aangenomen.
-PvdA initiatief, ongevraagd advies de Verbroederij. Collega Nicoline heeft meegeschreven. Unaniem aangenomen.
-Speeltuin Noorderling, gepleit voor regulier onderhoud tijdens overbruggingsperiode van oud naar nieuw ontwerp. Schijnt lastig te zijn met de beperkte middelen die stadsdeel nu heeft. Stadsdeel blijft inzetten voor schoon en netjes.
-Nieuw ontwerp voor binnenhof Warnsborn. Onze Paul heeft namens de commissie het advies geschreven en o.a. gepleit om EWP bij onderhoud te betrekken. Advies aangenomen.
Kijk zo doen we dat. Initiatief nemen, vragen stellen, onderwerpen op de agenda zetten en adviezen uitbrengen💪
Alles voor onze prachtige stadsdeel en onze geweldige bewoners.
Canan Uyar

Canan Uyar

Canan is sinds 2010 politiek actief in Noord. Ze heeft zowel in de stadsdeelraad (2010-2014) als de Bestuurscommissie (2014-2018) gezeten. Sinds maart 2018 zit ze in de Stadsdeelcommissie tevens is ze fractievoorzitter van Pvda Amsterdam-Noord. Zij houdt zich onder andere bezig met; gelijke kansen voor iedereen, balans tussen verdichting en leefbaarheid, behoud van groen, mobiliteit

Meer over Canan Uyar