PvdA vraagt uitstel advies uitbreiden betaald parkeren

Door Canan Uyar op 8 november 2023

Het een en ander mis is gegaan met het opstellen van het advies waar in totaal 29 punten in zaten over uitbreiden betaald parkeren. Daarom hebben we als PvdA ook geen enkel punt voor dat advies geleverd en niet meegeschreven. We voelen ons dus niet aangesproken wat betreft ‘we hebben gefaald’ in onderstaand artikel. Juist om dat falen te voorkomen heeft onze fractievoorzitter Canan om uitstel gevraagd die ondersteund werd door de meerderheid van de commissie.

Het advies over uitbereiden betaald parkeren die er lag was een chaos van 29 punten, inhoudelijk zwak en Noord onwaardig. PvdA Noord is niet tegen uitbereiden betaald parkeren en is voor autoluw maar wil een breed gedragen, inhoudelijk sterk, goed en gedegen advies voor heel Noord hebben.

Voorstel ter uitstel werd door de meerderheid van de commissie omarmd maar ook waren er boze commissieleden en werd op het nippertje uitstel vragen niet chique gevonden. Daar zijn we het mee eens maar dit was een nood breekt wet geval omdat anders invliegen niet lukte.

Commissie wil zeer binnenkort een bewonersavond organiseren zodat ook kwetsbaren, laaggeletterden, digibeten, groot/klein ondernemers kortom iedereen zijn zegje kan doen over uitbreiden betaald parkeren in Noord.

 

https://www.rodi.nl/amsterdam-noord/nieuws/365912/uitbreiding-betaald-parkeren-in-noord-onder-zwaar-vuur?fbclid=IwAR3uOtFwdlPdSO5APOG1bpSwotSJ24ejXfjHDBNBsnD6z70khtWn9PZpSOk_aem_ARXW10gNte_t0JxII21gLBLhWW0S9r9OWyq0tq-0oLFRm06MzjsgnTPhUy1ojsw4hUs

Canan Uyar

Canan Uyar

Canan is sinds 2010 politiek actief in Noord. Ze heeft zowel in de stadsdeelraad (2010-2014) als de Bestuurscommissie (2014-2018) gezeten. Sinds maart 2018 zit ze in de Stadsdeelcommissie tevens is ze fractievoorzitter van Pvda Amsterdam-Noord. Zij houdt zich onder andere bezig met; gelijke kansen voor iedereen, balans tussen verdichting en leefbaarheid, behoud van groen, mobiliteit

Meer over Canan Uyar